Nieuws artikel

maandag 28 februari 2022

Twee podiumplaatsen, één NK ticket

Afgelopen weekend werden de Overijsselse kampioenschappen verreden. Jacuzzi M eindigde op een mooie 2e plaats en verdiende daarmee een ticket voor Ermelo (zondag 6 maart). Kaspara DFB eindigde in de M2 ook op het podium, namelijk de 3e plaats, maar helaas mogen alleen de beste 2 combinaties Overijssel gaan vertegenwoordigen op het NK in Ermelo.

Jacuzzi liep een degelijke proef met hier en daar wat afstemmingsfoutjes, we werden daar gedeeld 2e met 65,221%. Hij liep een fijne kür met technisch gezien nog wat fouten, maar met een hoge artistieke score kwamen we toch tot 69,513% wat ons met een gemiddelde van 67,367% het reservekampioenschap van Overijssel in de Z2 en een ticket voor het NK opleverde. Heel blij mee!

Kaspara was bij het betreden van de ring erg geschrokken, maar zodra we de AC lijn op reden ging de knop om en deed ze het toch weer voor me. Alleen in de travers schrok ze nog één keer en dat kostte helaas net teveel punten. We eindigden op een keurige 3e plaats, maar helaas mogen er maar 2 combinaties naar Ermelo.