Bedrijven

Sinds 2011 kan ik met trots zeggen dat Jori Ruitersport uit Zwolle mij sponsort. Ik word regelmatig verwend met de nieuwste outfits en materialen, allemaal van kwaliteitsmerken. Zo sta ik er zowel thuis als op concours steeds netjes op!

 


Countrymill Horsesupport verzorgt voor mij de perfecte pasvorm en ligging van de zadels en ondersteunt me materieel en financieel. Ik weet met behulp van Countrymill zeker dat de zadels in orde zijn, kom daar maar eens om, "zadelmakers" zijn er genoeg, zadelspecialisten met verstand van zaken zitten in Nijkerk.

Expedient is vanaf het begin betrokken geweest bij mijn carrière en is mijn website sponsor. Ik ben blij met een sponsor die zulke professionele websites weet te realiseren. Inmiddels heeft Expedient al voor meer ondernemers in de hippische sector sites opgeleverd.

 

Het bedrijf van mijn ouders, mijn grootste fans en belangrijke steun en toeverlaat. Mijn vader is er vrijwel altijd bij op de concoursen, mijn moeder speelt op de achtergrond een belangrijke rol. Tot voor kort had ik mijn bedrijf bij mijn ouders aan huis in Zwolle. De gezinshuiskinderen zijn inmiddels gek op paarden, ze rijden bijna allemaal op onze brave ponies.

 

Cavalor ondersteunt mij op het gebied van voeding en supplementen. Ik ben door een vakkundige analyse van de rantsoenen voor de paarden echt een stap verder gekomen. Zo blijkt dat je met een kleine aanpassing groot resultaat kunt boeken. Echt een aanrader voor een totaalaanpak, een goede analyse, goed advies en ook nog eens goed aan de prijs. 
 Lotus Romeo

Mijn rijjasjes zijn naar mijn wens samengesteld en op maat voor mij gemaakt door Lotus Romeo Voor de wedstrijden in de Lichte / Zware Tour is me ook nog een nieuwe rijrok / frac aangemeten.  Noortje Zuidgeest is leverancier voor dit merk.