Nieuws artikel

zaterdag 31 augustus 2019

Leuke dag op de Hippiade!

Donderdagavond ben ik met Fuego en Istanbul naar Ermelo gegaan om daar baan te verkennen en de paarden op stal te zetten. Tijdens het baan verkennen met Istanbul ontstond er een botsing met een andere combinatie, waar hij erg van geschrokken is.

Vrijdag

Istanbul had erg veel last van de aanrijding tijdens het baan verkennen van gisteren. Losrijden was echt schipperen, maar eenmaal in de ring deed hij super zijn best ondanks de spanning. We eindigden in de middenmoot. Maar wat ben ik ongelooflijk trots op dit paard, van zover gekomen en ik heb zin in de toekomst met hem!

Fuego liep een hele sterke proef in de L2 en plaatste zich daarmee voor de finale. Daarin had hij wat moeite met de bodem en sloeg de vermoeidheid toe. Maar we eindigden op een mooie 7e plaats van Nederland nadat we nog maar zo kort een combinatie zijn. 

Pauline Fens bedankt voor het vertrouwen, super fijn om met zo’n talentvol paard te kunnen werken. Iedereen bedankt voor de support en lieve berichtjes! En Monique Peutz bedankt voor de fijne lessen en het helpen vandaag!