Nieuws artikel

zondag 18 oktober 2020

Kort maar krachtig: Verkoop Joint Venture (v. Charmeur) en Gouden Ijzer Luttenberg

Ieder jaar doen we meerdere dagen mee aan het Gouden Ijzer in Luttenberg met verschillende paarden. Helaas hebben we dit jaar maar 2 dagen kunnen starten i.v.m. de aangescherpte Corona maatregelen. Heel zuur voor de organisatie die er zoveel werk van had gemaakt en jammer voor de deelnemers, maar de 4 gereden proeven waren allemaal goed voor een plek in de top 5 en een prijs.

Met Istanbul v. Jazz startte ik dinsdag in het ZZ licht. De eerste proef moesten we nog even inkomen en eindigden we op een 4e plaats met 214 punten, de tweede proef was al een stuk beter en daar werden we 3e met 226 punten.

Woensdagochtend zijn we met Joint Venture (v. Charmeur) naar Someren gereden voor een klinische en röntgenologische keuring. Zij werd helemaal gezond bevonden en dat betekende dat ze exact een week na aankomst op Dressuurstal Femke Beljon met haar nieuwe eigenaresse mee naar huis mocht.

Daarna door met Kaspara DFB v. Uphill naar Luttenberg voor de klasse L2. De fijne merrie ontwikkelt steeds meer kracht en weet haar 1.80 grote lijf steeds makkelijker te gebruiken. In de eerste proef werden we 5e met 191 punten, de tweede proef wonnen we met 207 punten.