Nieuws artikel

zaterdag 22 oktober 2022

Gouden Ijzer Luttenberg was weer geslaagd!

Veel tijd om uit te rusten hadden we niet, want dinsdag kwam ik met beide paarden aan de start in Luttenberg. Kaspara liep op de eerste indoorwedstrijd van dit seizoen twee fijne Z1 proeven en eindigde twee keer op de 2e plaats met nette scores. Jacuzzi liep erg fijn in het ZZ licht en won beide proeven met overmacht, wat ons ook een finaleplaats opleverde.

Op vrijdagavond startte ik met beide paarden in de kür op muziek. Met Kaspara had ik wat afstemmingsfoutjes, die de score terecht drukte. Met Jacuzzi daarentegen had ik erg fijn gereden, maar daar viel de score wat tegen. Hij eindigde op de 4e plaats met ruim 70% in de gecombineerde L/M/Z rubriek en Kaspara kreeg ruim 68%.

Op zaterdagavond liep Jacuzzi een hele nette finaleproef in het ZZ licht, maar ook deze rubriek was gecombineerd (B t/m ZZ licht), dus we besloten Jacuzzi thuis zijn rust te gunnen. Aan het eind van de avond mochten de beste 10 combinaties terug komen voor de prijsuitreiking en daar zaten wij bij! Ik heb onze mascotte en reismaatje Erica uit het vrachtwagentje gehaald en met haar de prijsuitreiking gelopen, ze vond het maar al te mooi.

Een hele mooie 4e plaats in de finale van het Gouden Ijzer en ook nog beste Z combinatie!